Fansponsor abonnementsbetingelser

 1. Generelt
  Et fansponsorat tegnes med et fast beløb per måned. Beløbet der tegnes tilfalder 100% til den klub der støttes. Volleyball Danmark afholder alle omkostninger til drift og servicering af fansponsorordningen.

 2. Fan-sponsor
  Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Fan-sponsor er ansvarlig for a sikre at kontaktinformation og kreditkortinformation er korrekt.

 3. Opsigelse og ændringer af fan-sponsoratet
  En fan-sponsor kan til enhver tid opsige sit fan-sponsorat, og der vil efter opsigelsen af fan-sponsoratet ikke blive trukket yderligere på fan-sponsorens kreditkort til fan-sponsoratet.
  Opsigelse sendes til med ordrenummer og e-mail på abonnementet, der ønskes opsagt.

  Ønsker en fan-sponsor at ændre fan-sponsor beløbet eller ændre den klub der støttes, så skal det eksisterende abonnement opsiges og et nyt abonnement tegnes.

 4. Priser og betaling
  En fan-sponsor kan give et fan-sponsor beløb til Volleyball Danmarks landshold eller til en af Volleyball Danmarks medlemsklubber som har et klubmedlemsskab hos Volleyball Danmark.
  Betaling for din bestilling trækkes fra dit betalingskort med det samme.

  Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK).

  Vi accepterer følgende betalingsmidler: Dankort/Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Beløbet bliver trukket gennem Boldbillet Aps som står bag abonnementssystemet.

  Får fan-sponsoren nyt betalingskort kan dette ændres via et link i ordrebekræftelsen.

 5. Administrationsomkostninger
  Volleyball Danmark dækker alle udgifter til drift af fan-sponsor ordningen, dvs. at 100% af det donerede beløb sendes videre til den støttede klub.

 6. Behandling af personoplysninger
  Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har til enhver tid ret til indsigt i og til at berigtige dine oplysninger ved at kontakte Volleyball Danmark. Oplysningerne anvendes til at administrere dit fan-sponsorat.

 7. Kontakt Volleyball Danmark
  Du kan kontakte Volleyball Danmark via e-mailadressen: